Workshop Extreme Cowboy

Op 2 juni vindt de workshop Extreme Cowboy plaats. Het betreft een dagworkshop:

  • aanvang: 09u00 met koffie
  • Lunch: 12u00 (wordt door ons voorzien)
  • einde: 16u00
Voor wie?

Tijdens de workshop kijken we steeds naar de reeds opgedane ervaring en vertrekken we ook hieruit. Daarom is deze workshop zowel voor de beginnende ruiter als de ervaren ruiter toegankelijk en interessant. 

Wat krijgen we te zien?

Op een leuke, ontspannen manier veel leren over jouw omgang met je paard waarbij techniek speels/luchtig maar consequent wordt aangeleerd. Veel vertrouwen krijgen van je paard waardoor je oefeningen kan doen, of hindernissen kan nemen, die je nooit had verwacht te kunnen. Dat is het ‘extreme’!

We starten de dag met een theoretisch onderdeel waarbij Luc als instructeur garant staat voor een heldere uitleg, persoonlijke begeleiding en tips die jou en je paard direct verder helpen. Na de theorie volgt het eerste deel van de praktijk.

Na een stevige lunchpauze starten we met het tweede praktijk gedeelte. We sluiten de dag af met een nabespreking vol persoonlijke tips/werkpuntjes. 

Het is raadzaam om een hoofdstel en zadel mee te brengen. 

Tijdens de workshop wordt veel aandacht gegeven aan paardenwelzijn en wordt er gewerkt aan vertrouwen zodat hindernissen in de toekomst geen overmatige stress meer hoeven te geven.

Prijs en inschrijving

Prijs: € 125,00

Er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in.

 

Indien u een 1-daagse verzekering wenst af te sluiten gelieve dit dan bij opmerkingen te noteren samen met uw geboortedatum.