Workshop Edix Saddles
Ervaringsdag

Op 17 juni richten wij de workshop in over Edix Saddles. Het betreft een dagworkshop:

  • aanvang: 10u00
  • Lunch: 12u00 (door ons voorzien)
  • einde: afhankelijk van het aantal deelnemers
Wat zullen we zien

Boomloos rijden is geen nieuwe manier van rijden. Het is een herintroductie van de primitieve rijkunst. 

Door de technische constructie van een boomloos zadel heeft het de unieke eigenschap om zich volledig aan te passen aan de anatomie van zowel het paard als de ruiter. 

Boomloze zadels, in tegenstelling tot klassieke boomzadels, zijn opgebouwd uit verschillende zachte flexibele lagen vervaardigd uit verschillende materialen. Deze lagen zorgen er voor een close contact tussen paard en ruiter net zoals we deze kennen van een barebackpad of van het rijden op blote rug. Daarnaast vinden we dankzij de lagen toch ook het ergonomische comfort van een klassiek zadel. 

Wat zullen we zien

De Edix Saddle ervaringsdag bestaat uit twee delen. In de voormiddag leggen we jou de theorie van boomloos rijden uit en geven we meer informatie over wat een Edix saddle is, hoe deze is opgebouwd en welke voordelen dit brengt voor jou, jouw paard en jullie rij-ervaring. 

Na de lunch kun je alles zelf ervaren tijdens het uittesten van de verschillende Edix Saddles op onze paarden. 

Toch liever de full experience? Breng jouw eigen paard mee naar Equus Sensus en ontdekt niet alleen het gevoel van de Edix Saddles, maar ontdek ook hoe het boomloos rijden voor jou en jouw paard een beter connectie betekent. Bovendien wordt jouw paard tijdens de workshop ook volledig opgemeten om de uit te testen zadels perfect te doen passen voor de meest perfecte ervaring. 

kriebelt het bij jou ook al? 

Prijs en inschrijven

Omdat wij geloven dat elk paard en elke ruiter het verdient om boomloos rijden te ervaren en wij het als één van onze grootste doelen zien om deze verandering in de rijkunst te installeren, bieden wij deze ervaringsdag GRATIS aan!

 

Twijfelen is dus overbodig, want er valt alleen maar te winnen! Tijdens deze toffe dag, vol nieuwe ervaringen en vooral veel paardenplezier. 

Inschrijven is wel verplicht zodoende wij voldoende zadels en tijd kunnen voorzien voor de beste ervaring. Laat ons dus ook zeker weten of jij komt samen met jouw paard of graag een paard van ons leent.