Aperitief wandeling

Één worden met de natuur, herbronnen, ontstressen, schitterende wandelpaden en een team van enthousiaste begeleiders dat is de APERITIEF WANDELING.

  • Aanvang: 9u00
  • Start: 10u00
  • Einde: 16u00
Voor wie?

De aperitief wandeling is zowel voor onervaren ruiters als ervaren ruiters toegankelijk. 

Wie met een paard van Equus Sensus wenst deel te nemen dient vooraf een lesje bij ons te volgen. Indien u dit aangeeft bij de inschrijving nemen wij spoedig contact met u op om een datum te pinnen. 

Inhoud

Een team van enthousiaste en ervaren begeleiders maakt het mogelijk om vanop de rug van het paard Provinciedomein Bulskampveld te verkennen. We rijden altijd in groep. 

Onderweg worden ervaren ruiters van de anderen weggeleid, om hen toe te laten het tempo iets te verhogen. daarna sluiten ze zich terug aan bij de groep. Zo trachten we tijdens de wandeling aan de wensen van elke ruiter te voldoen. 

 

Deze wandeling is tevens de perfecte kans voor al wie graag wil proeven van een bitloze rit. Indien u hiervoor eerst een lesje want in te plannen kunt u dit steeds vermelden bij de opmerkingen. 

Ruiters met bit mogen ook deelnemen aan de wandeling. 

 

Prijs en inschrijving

Prijs: € 125,00


Indien u een 1-daagse verzekering wenst af te sluiten gelieve dit dan bij opmerkingen te noteren samen met uw geboortedatum.